Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a címe, és a mondandója...

Mi a címe, és a mondandója ennek a műnek?

Figyelt kérdés

Pár éve olvastam egy sztorit, amiben négy fiatal egy elhagyatott házban élt Szlovákiában. A ház le volt lakva, az ablakokat és a tetőn lévő lyukakat kartonpapírral fedték le. A nagyszoba közepén volt egy asztal, ami körül székek, stokik, meg farönkök voltak, a sarkaiban sörösrekeszek, kartondobozok hevertek, a falon Nicolae Ceaușescu képe lógott, (Szlovákiában román elnök képe?). A kisszobában volt egy matrac, egy fél tekercs WC papír, néhány üres sörösüveg, és minden össze volt kenve széklettel, le volt vizelve, sőt, ejakulálva is. A matracon egy göndör hajú fiatal feküdt, alulról meztelenül. Majd nyikorgott az ajtó. Egy kövér társa rontott be a szobába, letolta bemelegítőjét, és a matrac mellé ürített, majd kiment a nagyszobába, ahol az alacsony társuk nagyon büdös cigarettát szívott. Rávigyorgott a kövérre, láthatóvá téve fekete ínyét, és sötétsárga fogait. A legerősebb fiatal benyitott a kisszobába, és belelépett az egyik kupac székletbe. A göndör szomorú arrcal hasra fordult a matracon, és széthúzta farpofáit. Később az erős, a kövér, és az alacsony fiatal együtt itták a lejárt szavatosságú sört az asztalnál, a kisszoba falára pedig szlovákul a halál szó volt felírva ürülékkel, a göndör fiatal pedig a gerendára akasztva lógott, a péniszéből pedig vizelet csepegett a padlóra.

Csak ennyire emlékszem, de nem feltételezem, hogy sokkal több minden történt volna. Ha valaki el tudná magyarázni, mit jelent mindez, segíthetne.

2018. márc. 24. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Te ilyeneket olvasol? Sajnállak!

Mondanivalója nincs, merő gusztustalanság az egész. Ami a címét illeti: én csak annak a könyvnek jegyzem meg a címét és íróját, ami tetszett.

A te könyvedet az első oldal után kidobtam volna...

2018. márc. 24. 09:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Valóban visszataszító, de az egész nem volt három oldal, így végigolvastam. Azt hittem, olyan történet lesz, mint amilyeneket a Creepypasta oldalán lehet olvasni. Deez sokkal rosszabb volt. Kislányként elég mélyen hatott rám, de mivel újonnan álmaimban is visszatérnek a leírtak, szeretném érettebb fejjel újra elolvasni, szembenézve a félelmeimmel.
2018. márc. 24. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves első, inkább saját magad kellene sajnálnod!
2018. ápr. 7. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!