Mi a címe, és a mondandója ennek a műnek?
Pár éve olvastam egy sztorit, amiben négy fiatal egy elhagyatott házban élt Szlovákiában. A ház le volt lakva, az ablakokat és a tetőn lévő lyukakat kartonpapírral fedték le. A nagyszoba közepén volt egy asztal, ami körül székek, stokik, meg farönkök voltak, a sarkaiban sörösrekeszek, kartondobozok hevertek, a falon Nicolae Ceaușescu képe lógott, (Szlovákiában román elnök képe?). A kisszobában volt egy matrac, egy fél tekercs WC papír, néhány üres sörösüveg, és minden össze volt kenve széklettel, le volt vizelve, sőt, ejakulálva is. A matracon egy göndör hajú fiatal feküdt, alulról meztelenül. Majd nyikorgott az ajtó. Egy kövér társa rontott be a szobába, letolta bemelegítőjét, és a matrac mellé ürített, majd kiment a nagyszobába, ahol az alacsony társuk nagyon büdös cigarettát szívott. Rávigyorgott a kövérre, láthatóvá téve fekete ínyét, és sötétsárga fogait. A legerősebb fiatal benyitott a kisszobába, és belelépett az egyik kupac székletbe. A göndör szomorú arrcal hasra fordult a matracon, és széthúzta farpofáit. Később az erős, a kövér, és az alacsony fiatal együtt itták a lejárt szavatosságú sört az asztalnál, a kisszoba falára pedig szlovákul a halál szó volt felírva ürülékkel, a göndör fiatal pedig a gerendára akasztva lógott, a péniszéből pedig vizelet csepegett a padlóra.
Csak ennyire emlékszem, de nem feltételezem, hogy sokkal több minden történt volna. Ha valaki el tudná magyarázni, mit jelent mindez, segíthetne.
Te ilyeneket olvasol? Sajnállak!
Mondanivalója nincs, merő gusztustalanság az egész. Ami a címét illeti: én csak annak a könyvnek jegyzem meg a címét és íróját, ami tetszett.
A te könyvedet az első oldal után kidobtam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!