Ne általánosíts már, dehogy is, és anno is csak a szűk kisebbség volt ilyen, csak azok voltak hatalmon.
2018. márc. 15. 20:22
3/11 anonim válasza:
Megsúgom, hogy Németországban NEM németek laknak. Az az ország mára csak egy ipari központ a szegényebb országból érkezőknek, és a migránsoknak. :) Az a nagyon kevés igazi német, aki még ott van, az meg ugyanolyan felsőbbrendűnek érzi magát többségnyire.
2018. márc. 16. 09:59
4/11 anonim válasza:
miért Magyarországon hány igazi magyar lakik ? ne ferdítsünk már azért, hogy Németországban több a migráns mint a német LOL ez igazi fideszes maszlag.
2018. márc. 16. 15:19
5/11 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, nem vagyok FIDESZe. :) Hónaponta járok No.-ba.
2018. márc. 16. 15:40
6/11 anonim válasza:
Kevert nép mindegyik, de kissebbségben van a német vezetéknév.
2018. márc. 16. 15:40
7/11 anonim válasza:
"Hónaponta járok No.-ba."
Én meg itt élek 4 éve...
2018. márc. 16. 16:11
8/11 anonim válasza:
"de kissebbségben van a német vezetéknév."
LOOOL. Nekem a vezetéknevem sem magyar szó, akkor én se vagyok magyar? :D Ezt ugye te sem gondolod komolyan...
2018. márc. 16. 16:12
9/11 anonim válasza:
Átestek a ló túlsó oldalára. Szégyellik a világháborút, szégyellik Hitlert. Már az is szélsőségesnek számít, aki kiáll a nemzete mellett.
Persze jelen van a lingvicizmus is, az utcán, boltban elvárják, hogy számukra érthető nyelven beszélj (németül, esetleg angolul).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!