Mi a film címe?
Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt láttam. Egy pár elmegy hétvégi kempingezésre. A csaj egész úton nyafog, veszekednek. Megállnak letáboroznak, tele van hangyával a sátor előtti terület. A csaj haza akar menni, de végül is ott maradnak. A fiú talál egy halott családot egy sátorban. A lány kimegy a partra és reggelre a parton van egy bálna. Ezekre emlékszem, és hogy a srác haza indul, de mindig vissza talál a sátorhoz, ahol letelepedtek, úgy tűnik körbe körbe jár. A végén derül ki, hogy amikor este kilőtte a nyilát, a barátnőjét találta el és meghalt. Bocs jobban nem tudom elmagyarázni,elég fura film , de aki látta, az egyből rá fog így jönni. Köszi előre is!2018. márc. 15. 15:47
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne a leírásod alapján. Kár, hogy senki sem tudja...
2/4 anonim válasza:
En ugytudom h ez egy sorozat.De lehet h film emlekszem h van egy alkotas amiben az allatok felbolydulnak a trailerben volt vmi kecske meg a haverjuk előre látta a dolgot de diliházba kerult.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem sorozat! Ez nem az, amiről írsz!
2018. márc. 16. 07:18
4/4 A kérdező kommentje:
Képzeljétek megtaláltam! Ma újra eszembe jutott és a sikerült megfelelő angol szavakat beírnom a google-ba, és azonnal megtaláltam :) A véres hétvége a címe.(az eredeti angol cím long weekend, 2008-as)
2018. ápr. 6. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!