Ha egy fiú a haverját kedveli, azt miért tartják b*ziságnak, de ha egy lány kedveli a barátnőjét, az nem leszb*kusság. Miért van ez?
Ha a lányok kedvelhetik a barátnőjüket, akkor egy fiú miért nem kedvelheti a haverját, barátját, az már miért b*ziság?
Legalábbis a fiúkra ilyeneket sokkal könnyebben rámondanak, mint egy lányra azt, hogy leszb*kus.
mi az, hogy ,,kedveli"? ha barátok, az nem buz*iság, ha se*ggberakja, az az
te melyikre gondolsz?
nekem is van egy úgynevezett legjobb barátom és mindegyikünknek van bnője stb, heterók vagyunk de mégis minket is buxinak titulál a sok hülye, pedig eddig csak max olyan volt h lexoptuk egymást de semmi több, és ezt meg csupa szeretetből, elvégre nagyon jó barátok vagyunk, ennyi belefér sztem
olyan rosszindulatú emberek vannak h téboly
Más a neveltetés. A fiúknak kvázi tilos egymást megérinteni, a lányoknál ez tök rendben van. A fiúkat versengésre, problémamegoldásra, harcra készíti fel a kultúránk, a lányokat pedig a (meghitt) családi fészek lelki működtetésére is. Igazából egy pasinak kifejezett versenyhátrányt jelent, ha "van lelke"...
(Ezt nem azért írtam le, mert annyira örülök neki, hanem mert sajnos így látom.)
Ugyanígy a homoerotikusság is jobban elfogadott a csajok esetében, mint a pasiknál...
(37/F)
Kicsit sem hülyeség, de ez nem a fiúbarátsággal kezdődik. Már egész kisgyermekkorban, mert mit gondolsz egy kisfiúról rózsaszín szandálban, rózsaszín ruhában, ahogy tologat egy babakocsit babával. Szeretnéd, ha a gyereked ezt csinálná 3 évesen? Megvennéd neki a rózsaszín szandált?
És ha a lányod terepmintás nadrágot akarna hasonló cipővel és focilabdát meg autót.Megvennéd neki?
Pedig a kettő ugyanaz. (legalábbis a pszichológusok szerint)
Magyar kultúra, semmi több.
Ezért van az, hogy természetes(nek tűnik) az, ha 2 nő átöleli, átkarolja egymást. Vagyis megengedett az érintés.
De ha ezt 2 férfi teszi egymással, akkor azonnal megszólják őket. Nem tudom, mi a különbség a 2 helyzet között, mindenesetre ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!