Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy kell lejátszani, elolvasn...

Hogy kell lejátszani, elolvasni a fejjel lefelé írt hangjegyeket?

Figyelt kérdés

Sosem tanultam kottát olvasni, magamtól jöttem rá mindenre. Van egy hat lyukú körtemuzsikám, azon játszom gyerekdalokat.

Amíg rendesen van írva a kotta addig el tudom olvasni, de ha fejjel lefelé hangjegy lesz, annál megakadok...

2018. márc. 7. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kottaszár irányának nincs jelentősége, csak a gombóc helye számít.
2018. márc. 7. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, csak úgy olyan sutá hangzik a dal, de akkor valószínűleg nem fogom le rendesen a lyukakat. Kicsi a hangszer és nagy a kezem :D plusz béna is vagyok. De akkor tovább próbálgatom.
2018. márc. 7. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Egy valamire nagyon figyelj! Ha a húgod külcsönkéri a hangszert, ne sajnáld tőle!
2018. márc. 7. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs húgom, csak gyerekeim. De tőlük sajnálom mert mindent megrágnak. Ha egy mód van rá agyagot még ne rágjanak. Majd később. De köszönöm az építő jellegű hozzászólást.
2018. márc. 8. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!