Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni a...

Mit szoktatok csinálni a nyomulós részeg csövesekkel?

Figyelt kérdés
Főleg éjjelente idegesítő amikor odajön koldulni, aztán ha elküldöm, hogy nem adok akkor neki ál feljebb, azt élvezi, hogy idegesíthet teszem azt a villamosmegállóba stb, amíg nem jön a vili.. Van olyan is, hogy mennék arrébb, hogy otthagyjam, erre elkapja a kezem. Nem félek tőlük nem arról van szó mert 190 centi magas vagyok, viszonylag jó kondiban, de pl megütni egyszerűen undorodom, ha agyorugom és valami baja lesz akkor meg annyit kapok érte mint egy rendes emberért. Arról nem is beszélve, hogy általában a megállókban várakozók folyamatosan figyelik a jelenetet amit egyik másikkal le kell rendeznem, hogy lerázzam.
2010. jún. 9. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és velem is előfordul sokszor. Én ugyebár nem igazán tudnám (meg nem is akarom) erőszakkal lerendezni, ha nagyon nyaggat akkor általában megeröltetem magam és szóbaállok vele és megmondom, hogy figyi egyetemista vagyok nekem is kell a pénz koleszra, könyvekre, kajára, nem tudok adni mindenkinek, mert nem te vagy ma az első, aki idejött hozzám, ne haragudj próbálkozz mással. Ha értelmesen beszélsz vele az lehűti és tovább megy. Nekem ez a tapasztalatom.
2010. jún. 9. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Engem is gyakran elkapnak, de még a mindenféle portékákat áruló fajilagosan túlpigmentált egyének is. De nem érdekli őket, hogy NINCS pénzem, szerintük úgy is van(ha meg van is, azt feltétlenül rájuk akarok költeni.). Én megpróbálok akkor elmenni valamerre, vagy megkérni, hogy hagyjon békén, mert nem érdekel a mondanivalója. Marha nehéz őket lerázni. Volt, hogy jöttek utánam a buszra is, és a sok ember csak néz, vagy el is fordítja a fejét. Nem egyedül volt, persze jöttek vagy 5-en(ismét túlpigmentáltak, gyerekek)... Akár el is kaphattak volna, de nem hiszem, hogy ez ott a helyszínen bárkit is zavart volna. :S Szerintem ez undorító társadalom. Még csak egy rosszalló nézést sem küldtek feléjük...Inkább felém, mintha én lennék a hibás. :S

Le kell rázni őket, néha csak a futás segít. :(

17L

2010. jún. 10. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!