Budapesten angol nyelvű könyvtár?
Figyelt kérdés
Budapesten keresek olyan könyvtárat, ahol tudok kivenni angol nyelvű könyveket. Igazság szerint nem klasszikusokat keresek, hanem olyan, többnyire regényeket (pl. young adult, sci-fi, krimi) amiket nem fordítanak le magyarra. A FSzEK-ba be vagyok iratkozva, de ott nem igazán találom meg, amit keresek... Van ötletetek?2018. márc. 4. 17:11
1/4 anonim válasza:
Nézz körül az Országos Idegennyelvű Könyvtárban (v. kerület, Molnár utca), ott egészen biztosan találsz kedvedre való könyveket.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, arról már hallottam, de a katalógusba sok könyvet nem találtam meg... de ha mást nem találok, valószínűleg az lesz
2018. márc. 4. 18:58
3/4 chtt válasza:
Ha a British Councilnak megvan még a könyvtára (nagyon régen jártam ott), ott meg lehetne nézni, van-e kedvedre való.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, utana nezek
2018. márc. 13. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!