Van magyarországon valami nyílt hip-hop közösség?
Elmesélem röviden, honnan ered a kérdésem.. Szóval a napokban olvastam Bobafett egyik interjúját, és azt mondta, hogy azokban az időkben az éjszakai élet nem abbol ált hogy az egész városban mindenhol a diszkó szart nyomatják ezerrel, hanem sok volt a hip-hopos forma..
Na ennek nagyon örülnék én is ha lenne valahol ilyen, valami nyilt hip-hopos közösség akikkel lehet dumálni meg iszogatni. Szóval nem ilyen facebookos csoportra gondolok, hanem egy rendes közösségre.
Ui.: Oké vágom vannak koncertek, nagyon jó, de ott senki se azzal foglalkozik, hogy barátokat keressen xD
Szia!
Olyanokra gondolsz, mint például az OSG volt?:D Sajnos az már nem lesz többet, a 17. volt az utolsó, pedig énis el akartam menni a közeljövőben mert még nem voltam, de hát na. Esetleg még az East Fest ilyen. Átérzem egyébként a helyzetedet, mert az én környezetemben sem hallgatnak undergroundot, bár én salgótarjáni vagyok, és olyan ritka egy ug arc itt, mint a fehér holló.
Jajj, előző vagyok, az interjút esetleg tudnád linkelni?:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!