Ma melyik a legjobb független oknyomozó sajtó Magyarországon?
Független sajtó nem létezik. Egy idő után valamelyik olddal felé húzni fog az adott sajtó. A nagyobb ismertekről meg ne is beszéljünk.
Ha csakugyan független oldalakat akarsz olvasni, akkor olvass sima blogokat, ahol magánemberek mondják el véleményeket.
A 444.hu pártfüggetlen. Ja, mivel nekik mindegy, hogy DK, Együtt vagy LMP. Csak minél liberálisabb legyen.
jó hát a liberális értékrend alapkövetelmény egy állítólagosan civilizált orszégban, tehát ezt minimumként lehet tekinteni.
az elsőnek is igaz avan nagyon, aztán hogy ez a 444-nél hogy működik, az jó kérdés ...
egyébként hogy néz ki egy személyes blog? tudnátok linkelni egyet?
és azzal meg nem az a gond h nagyon kevesekhez jut el?
A probléma csak ott kezdődik, hogy mást ért „liberális értékrend” szó alatt Kossuth Lajos mint pl Fodor Gábor
Van sokfajta. Pl itt egy:
ez pedig baloldali:
De van még egy csomó hasonló.
A személyes blogoknak néha kevésbé hivatalos a stílusuk, de ez szerintem nem baj, mert pl én nem egy öltönyállvány vagyok, akit ez külösképpen izgatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!