Szerintetek is elkorcsosult egy világban élünk vagy velem van a baj? (több lent)
Szóval vegyük először azt a tényt, hogy már nem fontos az embereknek a személyes kapcsolat. Mindenhol azt látom hogy habár az emberek egymás mellett ülnek mégis a telefonukat nyomkodják. Nekem ez már sok. 16 éves létemre letoroltem a telefonomról minden olyan alkalmazást amire rá lehet függeni, errefel az emberek engem néznek hülyének.
A mostani fiúk nagy része a semmi miatt depressziós, de ne félj ha oda tennék őket 2 évre katonának biztos nem azon gondolkodnanak hogy az instagrammra vagy a Facebookra tegyek ki az érvágos képüket hátha valaki megsajnalja őket. Arról meg nem is beszélek hogy a legnagyobb gonduk az hogy a péntek esti bulira rózsaszín vagy sárga inget vegyenek fel, bezzeg egy kis lágy fuvallattól képesek összeszarni magukat.
A lányokrol inkább nem is mondok semmit...
Minden vágyam olyan világban élni ahol még léteznek emberi értékek és a férfiak igazi férfiak módjára viselkednek.
Szerintetek van-e ilyen hely még a világon vagy kezdhetek költözni a Marsra? Amúgy felnőtt koromban szeretnék farmon élni, állatorvos lenni és olyan emberekkel körül venni magam akik nem a profilkepem alatti like számok alapján ítélnek meg engem.
Gonoszok vagytok. Adjátok már meg neki, amit szeretne: Te csodálatos vagy. Bárcsak mindenki így gondolkodna. A világ rossz, ROSSZ, de te majd szebbé teszed. Pont ilyen barátnőt szeretnék, mint te vagy. A telefon elszívja a lelkeket, szerencsére te időben felismerted ezt, és normális maradtál. Na.
(Instagram, nem Instagramm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!