Milyen internetes hírdetési oldalak vannak?
Figyelt kérdés
Eddig az olx -n,apródon hírdettem az viszont teljesen megszűnt,mert felvásárolta a jófogás amin meg hiába hírdettem ugyanazt nem jelentkezett rá senki,érdekes nem? Valamit felvásárolnak 2x annyi jelentkező kellene, hogy legyen, de annyi sincs, mint eddig. Nem furcsa?
Most még ráadásul az a rovat fizetős is lett,de Én nem tudok mást,ami nagy olvasottságú lenne.
2018. jan. 31. 13:22
1/5 anonim válasza:
startapró,vatera,online hirdetés.com..
3/5 anonim válasza:
Ez idei kérdés? Kétszer megnéztem, mert kb. három éve vásárolta fel a jófogás az olx-et.
Országos, "ingyenes" (mert teljesen a jófogás sem az), csak a jófogás van. A vatera aukciós oldal, és van feltöltési díj.
Facebook csoportok vannak, illetve vannak regionális oldalak, tematikusak, meg olyanok, akik megpróbáltak egy új országos ingyenes hirdetőoldalt csinálni, de nem nagyon sikerült.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezen a héten kérdeztem! Csak mióta felvásárolt a jófogás mindent,azóta nem jelentkeznek ugyanarra a hírdetésre. Mert gondolom, hogy manipulálják direkt.
2018. febr. 9. 01:16
5/5 A kérdező kommentje:
Engem inkább a Budapesti regionális vagy tematikus érdekelne. Mik azok? Hatékonyak e?
2018. febr. 9. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!