Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen internetes hírdetési...

Milyen internetes hírdetési oldalak vannak?

Figyelt kérdés

Eddig az olx -n,apródon hírdettem az viszont teljesen megszűnt,mert felvásárolta a jófogás amin meg hiába hírdettem ugyanazt nem jelentkezett rá senki,érdekes nem? Valamit felvásárolnak 2x annyi jelentkező kellene, hogy legyen, de annyi sincs, mint eddig. Nem furcsa?

Most még ráadásul az a rovat fizetős is lett,de Én nem tudok mást,ami nagy olvasottságú lenne.

2018. jan. 31. 13:22
 1/5 anonim válasza:
startapró,vatera,online hirdetés.com..
2018. febr. 7. 19:37
 2/5 ulmi válasza:
hardverapro, jófogás
2018. febr. 8. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez idei kérdés? Kétszer megnéztem, mert kb. három éve vásárolta fel a jófogás az olx-et.

Országos, "ingyenes" (mert teljesen a jófogás sem az), csak a jófogás van. A vatera aukciós oldal, és van feltöltési díj.

Facebook csoportok vannak, illetve vannak regionális oldalak, tematikusak, meg olyanok, akik megpróbáltak egy új országos ingyenes hirdetőoldalt csinálni, de nem nagyon sikerült.

2018. febr. 9. 00:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezen a héten kérdeztem! Csak mióta felvásárolt a jófogás mindent,azóta nem jelentkeznek ugyanarra a hírdetésre. Mert gondolom, hogy manipulálják direkt.
2018. febr. 9. 01:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Engem inkább a Budapesti regionális vagy tematikus érdekelne. Mik azok? Hatékonyak e?
2018. febr. 9. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!