Milyen város Veszprém? Milyen Veszprém megyében élni?
Figyelt kérdés
Elsősorban Veszprémben és környékén élő emberek válasza érdekel. :) A férjemmel azt a környéket szemeltük ki letelepedésre. Jelenleg a fővárosban élünk, de vidéken képzeljük el az életet. Közel a Balaton, szép a táj, sokat lehet túrázni, és úgy néztem, még munka is akadna. ( Gyesről fogok visszatérni). Igazából bármilyen pozitív, negatív, illetve semleges vélemény is érdekel!2018. jan. 30. 19:43
1/3 anonim válasza:
A munka szokott lenni a probléma, de mostanság, mikor mindenhova lasszóval fogják az embereket, más a helyzet. A város szép, valóban hegy és víz is van a közelben. Bár van színház, új multifunkciós épület, sportaréna, egyetem, kissé halott város. Este 7-8 körül megáll az élet, kivéve persze hétvégén és nyáron. A tömegközlekedés budapesti viszonylatban elég szar.
2/3 anonim válasza:
egyetértek az első válaszolóval :) Én évtizedek óta Veszprém mellett lakom, és viszonylag kevés a fejlődés sztem, de tény, hogy ritka az olyan város ahol két színház van, mozi, meg szuper könyvtár. Én jó szívvel tudom ajánlani Veszprémet
3/3 anonim válasza:
Mi rendszeresen Pestre járunk fel vásárolni, a ruhás boltok terén nem túl jó a felhozatal. Igazából a város egész csendes, szép a környezet, de mégis régen jobb volt, nem sütött szét a nap, több füves-fás rész volt. Beülős helyek is akadnak bőven, a plázától ne várj túl sokat. Majd a tesco mellé fog jönni elvileg decathlon is meg még néhàny üzlet. Amúgy nem szokott olyan hűdesok minden történni. A város amúgy sokszor ki van halva, nyáron viszont van néhány fesztivál, kirakodó vásár. Az autós közlekedés reggelente és munka vége után nem túl jó, és most megint építkeznek majd egy viszonylag forgalmas részen, még nagyobb lesz a fentakadás, de amúgy hamar túl lehet jutni az ilyen útszakaszon. A tömegközlekedés viszonylag jó, de a dózsából szinte esélytelen átjutni a stadion-vetési-takácskert környékére átszállás nélkül. Én végülis szeretek itt élni, én végülis ajánlanám ezek ellenére is nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!