Ez az ördög átka?
"egy kocsi elütötte."
Nem az ördög vezette a kocsit és nem az ördög kényszerítette figyelmetlenségre azt a szegény embert.
.
"a hosszabító olyan szinten felmelegedett, hogy már olvadt a vezeték."
Nem az ördög miatt használtál kisebb keresztmetszető vezetéket a szükségesnél.
.
"majdnem elkéstem a buszt, és ahogy szaladtam, majdnem elestem."
Nem az ördög irányította úgy időbeosztásod, hogy kapkodnod, aztán rohannod kelljen.
.
"Nem vagyok megkeresztelve."
Ennek aztán semmi köze szétszórtságodhoz. A keresztség nem óv meg az egyén által elkövetett hibáktól.
#1 válaszolónak köszönöm a részvétnyilvánítást
A többieknek igazuk van. Nem foghatom senkire se ezeket a dolgokat
#6 válaszolónak teljesen igaza van. Muszáj egyenesbe hoznom magam. De nem megy! Egész nap a fejembe járt ez az halálos ügy. Már 1 fontos személyt elvesztettem, mert szanaszét ment a mája (ÚGY HOGY NEM IVOTT, NEM CIGIZETT). Most megint elvesztettem egyet,mert egy autós elütötte és kb 25-30 métert sodródott. A suliban egész nap ez járt a fejembe. 9. Osztályos vagyok. Gyakorlati órán nem akartam konkrétan dolgozni. Nem érdekelt az eszterga és a matek TémaZáró is sikerült ahogy sikerült. Akkor egy pillanatra elterelődött a gondolatom, csak a matekra figyeltem. De amint befejeztem, kezdődött minden előlről. 😰😰 Félek, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!