Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A jelenlegi liberális társadal...

A jelenlegi liberális társadalomban miért szabad körülbelül mindent, csak kereszténynek lenni nem?

Figyelt kérdés
Ha homoszexuális, transznemű, feminista, hippi stb. vagy, azt vállald fel, mert az menő. De, ha keresztény vagy az meg hatalmas bűn. Ha mindenre nyitott a társadalom, akkor erre miért nem?

2018. jan. 20. 22:53
1 2
 11/14 Lacás1976 ***** válasza:
75%

Én melegként pont az ellenkezőjét érzem. A vallás van ráerőltetve az emberekre lassan kinézik egy közösségből az embert ha nem megy vasárnap templompa... Ahogy írták előttem is a keresztény vallás fenyeget pokollal meg hasonlókkal. had döntse már el az ember hogy éli az életét. Amúgy meg az előttem szólónak: igen a melegek kissebbség csak nem annyira mint gondolnák sokan. A melegek aránya kb 10 % de sok a rejtőzködő úgyhogy akár a duplája is lehet.

Legyél vallásos higgy amibe akarsz de ne gyűlölködj! Ha érdekel akkor meg olvass egy kis történelmet hány embert égettek meg isten nevében (inkvizíció ,boszorkányperek...) Ebből a vallásból nem kérek.

2018. jan. 22. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha lenne pokol, tele lenne papokkal.
2018. jan. 23. 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:

A fiatalokat, az egyetemistákat nap mint nap zaklatják LMBT-aktivisták. Több intézményben is "Jelents a homofóbiát!" feliratú plakátok tűntek fel.

[link]

2018. jan. 30. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes. A gyűlöletkeltés súlyos dolog.
2018. febr. 2. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!