A jelenlegi liberális társadalomban miért szabad körülbelül mindent, csak kereszténynek lenni nem?
Én melegként pont az ellenkezőjét érzem. A vallás van ráerőltetve az emberekre lassan kinézik egy közösségből az embert ha nem megy vasárnap templompa... Ahogy írták előttem is a keresztény vallás fenyeget pokollal meg hasonlókkal. had döntse már el az ember hogy éli az életét. Amúgy meg az előttem szólónak: igen a melegek kissebbség csak nem annyira mint gondolnák sokan. A melegek aránya kb 10 % de sok a rejtőzködő úgyhogy akár a duplája is lehet.
Legyél vallásos higgy amibe akarsz de ne gyűlölködj! Ha érdekel akkor meg olvass egy kis történelmet hány embert égettek meg isten nevében (inkvizíció ,boszorkányperek...) Ebből a vallásból nem kérek.
A fiatalokat, az egyetemistákat nap mint nap zaklatják LMBT-aktivisták. Több intézményben is "Jelents a homofóbiát!" feliratú plakátok tűntek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!