Budapesten léteznek azok a fajta fiatalok, akiket az Aranyélet c. sorozatban láthattunk?
Hogyne lenne ők az "elit"
Azért nem találkoztál még velük,mert pór néppel nem állnak szóba.
Akkor nem voltak elég elitek. :D
Nekem volt egy osztálytársam, aki hetente kapta a 20000-es pólókat apujától, de elismerte, hogy őket is ugyanúgy lenézik és kihasználják az igazi elitek mint a csórókat. :)
"Mondjuk érdekes, hogy az első évad suttyóit tartod "elit"-nek a második évadbeli barátjaihoz képest:D"
A második évadban összeállt pár HÖK-össel. A HÖK-ről valóban hallottam cifrákat, bár ez is egyetemfüggő, de szerintem az igazi újgazdag csemetéket az első évadban lehetett látni.
"Amúgy meg úrnak születni kell,"
Mo.-n nincsenek "urak". Nincs régi vagyonos réteg, nincs "old money", mint a tőkés múlttal rendelkező nyugati országokban, ahol nem volt 40 év szocializmus, meg nem volt '56. Itt csak újgazdagok vannak, akiknek általában nem fejlett az ízlésük. Nekem pl. furcsa volt az első évadban, hogy Attiék egy olyan házban laktak, ami sokkal jobb ízlésre meg nagyobb tudatosságra vall, mint amivel ők rendelkezhettek bűnözésből meggazdagodott prolikként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!