Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jelölnek ismerősnek a...

Miért jelölnek ismerősnek a fb-on közel-keleti fiatalok?

Figyelt kérdés

Minden héten legalább 6-7 jelölést kapok vadidegen, arab-indiai emberektől, akik láthatóan max 20 éves fiúk, falkában fotózkodnak és úgy festenek mint egy csapat meleg kiskamasz. Mire jó ez? Néha üzenetet is küldenek, hogy barátokat akarnak, előadják a magányos kivert kutyát holott láthatóan semmi bajuk. Nem vagyok kamasz, sem huszonéves, és ez látszik is a 3 nyilvános fotómon, plusz a korom is ki van írva.

Érdekes módon csak ők csinálják ezt a dolgot, nyugatabbra élő emberektől nem tapasztalom ezt a fajta pióca viselkedést.

2018. jan. 14. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert el akarnak csábítani, aztán pedig feleségül venni, hogy EU-s állampolgárságot kapjanak.
2018. jan. 14. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le azt a lehetőséget, hogy bárki bejelöljön (csak ismerősök jelölhessenek be). Vagy a legegyszerűbb: ne fogadd el a jelölésüket. Am ja, valószínűleg el akarnak csábítani
2018. jan. 14. 09:41
 3/5 A kérdező kommentje:
:D Tiszta sor! Amúgy egyik sem néz ki nélkülözőnek, csupa divatos göncben feszítenek, belőtt séró, karöltve 4-5 feszülős ruhás páva gyerekkel.. Vagy épp a 26. beállított szelfi.. nők nem csinálnak ennyi fotót magukról...
2018. jan. 14. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem is van, amikor bejelölnek, mondjuk 16 vagyok, egykorú a többséggel, de rögtön tiltom őket.

Valószínűelg tényleg csak csábítani akarnak, mondjuk amilyen undorító szöveget látni párnak aza oldalán...

Mind1, tiltsd le őket.

2018. jan. 14. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen csinálják ezt, Európába próbálnak eljutni naiv embereken keresztül.
2018. jan. 14. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!