Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez a gyíkmánia a Facebookon?

Mi ez a gyíkmánia a Facebookon?

Figyelt kérdés

Van egy csomó ilyen gyíkos csoport, pl.

Harcias Gyíkok

GyíkArt - Avagy kreatív gyíkok társasága

Csöndes Gyíkok

3D-s gyíkok

Gyúrós Gyíkok

BÁBONYMEGYERI GYÍKOK!

Mi a gyík ez? :D Miért gyíkok?

2018. jan. 1. 21:19
 1/3 Alex Fly ***** válasza:

Egyes retardált konteósok szerint a Földet a gyíkemberek irányítják (háttérhatalom, illuminati, stb.). A közösségi oldalakon egyesek már másról nem is tudnak posztolni...

Ha valaki egy ilyen poszthoz értelmesen hozzászól, akkor mindig akad pár tard, aki felfedi a nagy igazságot, miszerint a hozzászóló is a háttérhatalom beépített ügynöke.

Sok ezek után már csak poénból is gyíknak nevezi magát és egymás között is ezzel a szóval utalnak magukra (ha már egyszer pár tévedhetetlen, titkos tudással rendelkező idióta lebuktatta)...

Hiába, nem mindenki képes felfogni az eltitkolt igazságot :) -szóval így lett a gondolkodó emberből ciongyíkzsidó.

2018. jan. 2. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem téved az első, ezt régen (talán) a geek/nerd szó magyar verziójaként használták (a kocka mellett), de én általános iskola óta nem hallottam. 23/f
2018. jan. 2. 14:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Aha, most már értem.
2018. jan. 2. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!