BODIES KIÁLLÍTÁS! Ki tudja hogy 2010-ben lesz e vagy van e Budapesten és hogy hol meg mennyi a jegy?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 19:06
1/3 anonim válasza:
szia!
én tavaly voltam és úgy tudom,hogy most nem lesz Magyarországon még évekig (ami mondjuk egy ekkora kiállításnál érthető). Pedig elmennék még 1x :)
2/3 anonim válasza:
Én is tavaly voltam asszem a felnőtt 3500 a diák 2500 körül.
Tetszett, de sztem ez a kiállitás inkább olyan embereknek való akik orvosi hallgatók, biologia szakos tanulók, mert egy jó pár része nem érdekelte vagy nem értették az emberek és csak elsétáltak mellette.
Nem volt annyira nagyszám szerintem, nagyobb dologra számitottam!
3/3 anonim válasza:
1. vagyok..igazad lehet,én biosz-kémia szakos vagyok és biztos jobban érdekel mindez,mint valaki olyat,aki nem szereti a biológiát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!