Miért van ennek a háznak a falán egy férfi nemiszerv?
Figyelt kérdés
Szóval elég gyakran szoktam utcaképeket nézegetni google maps-en, ahogy tettem ma is, de most találtam egy furcsaságot.
A képen látható módon ennek a háznak a falán egy férfi nemiszerv található felfestve. Kérdem én ez miért lehet? :D Mi cél van vele?
Chamgang, Timpu
2017. dec. 29. 00:40
2/9 A kérdező kommentje:
Értelmes, épeszű ember válaszára lennék kíváncsi :)
2017. dec. 29. 00:48
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Felénk 3 házon is van egy ilyen remekmű festve :D Tudod a kultúráltság...
6/9 anonim válasza:
"Számtalan épületet díszít egy ezoterikus jelkép, a színesre festett hatalmas fallosz, amely a középkor végén élt Drukpa Künli láma (wd) jelképe és a szerepe pedig a rossz szellemek távol tartása."
7/9 anonim válasza:
Én rajzoltam oda pár éve és azóta várom, hogy vki végre kiírjon róla egy kérdést a gyikre.
8/9 anonim válasza:
Félek a rossz szellemektől, ezért én is festek ilyet a házunk falára.
9/9 anonim válasza:
Ez durva... kíváncsiságképpen elmentem ezzel a térképpel oda ahol nagymamám lakott,tavaly halt meg,és rajta van a képen,pont a ház előtt :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!