Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Németországi cigaretta automat...

Németországi cigaretta automatánál tudok magyar személyivel vagy jogsival vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég költöztem ki Németországba, nemrég találtam egy cigi automatát, de a felnőttkorú igazolásnál elakadtam. Probáltam a magyar kártyáimmal de nem ment. A kérdést azért teszem fel, mert sokszor elbénázok dolgokat (:D), tehát lehet hogy csak én voltam suta.

Köszönöm a válaszokat és Boldog Karácsonyt! :)

2017. dec. 24. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Csipes kártyád van??????
2017. dec. 24. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

EC kártya kell. (Sima bankkártya,(nem visa vagy mastercard hitelkártya), amit alapból adnak a bankszámládhoz.(Természetesen német bankkártya.))

Feltételezem nagykorú vagy és dolgozol. Akkor bankszámlád is van, amihez adnak bankkártyát.

Azzal tudod a korodat igazolni. Utána már menni fog a cigivásárlás.

Természetesen apróval vagy papir pénzel fizetsz és nem a kártyával.

2017. dec. 24. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:
EC kartya kell (akkor nem kell igazolvany), vagy chipes, leginkabb nemet szemelyi vagy jogositvany es keszpenz. A magyarral sajnos semmire nem mesz. Boltban is kerni fogjak az igazolvanyt, ott nem kel chipes.
2017. dec. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!