Skadowsk kérdése:
Lehet baj abból ha a táskámon anarchista jelvényt hordok?
Figyelt kérdés
Csak egy kis jelvény 2cm széles és van tobb jelvényem is a táskán de lehet belolle baj?2017. dec. 18. 23:31
1/12 anonim válasza:
Nem hinném. Nekem a málhámra rajzolva van. Tudtommal csak a náci, kommunista jelképeket tiltják. De pl a baráti társaságomban minden második ember náci jelképekkel van teli varratva vagy táskán, ruhán náci felvarró. Szóval szerintem nem. Max a rendőrök beléd kötnek mert nem tetszik nekik.
2/12 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy pár éve már a horogkereszt sem tiltott dolog. Szerintem ha Gestapo-s egyenruhában flangálnál végig se érdekelné a kutyát sem. De Viktoros kitűzőt inkább ne hordj, annak rossz vége lehet...
3/12 anonim válasza:
Első vagyok. Még tiltva van. Az egyik haveromnak most van belőle rendőrségi ügye.
4/12 anonim válasza:
"Az alapvető jogok biztosának álláspontja szerint bár az Alkotmánybíróság megsemmisítette az önkényuralmi jelképek használatát tiltó Btk.-rendelkezést, attól még a jog felléphet az önkényuralmi jelképek nagy nyilvánosság előtti használatával szemben, ha ez a magatartás kifejezetten egy közösség ellen irányul."
5/12 anonim válasza:
Hm. Nem szeretném ebből vitát nyitni. Én úgy tudtam tiltva van.
6/12 anonim válasza:
Tiltva is. Meg nem is. Szóval mindkettőnknek igaza van de neked jobban.
7/12 anonim válasza:
Bocsánat de az anarchista jelkép mióta önkényuralmi jelkép? Semmi bajod nem lehet belőle a rendőrök előtt.
Itt vannak a tiltott önkényuralmi jelképek:
A saját megjegyzésem, hogy te aztán nagy anarchista lehetsz, ha egy 2cm jelvény miatt attól parázol, hogy mi lesz veled ha hordod.
8/12 anonim válasza:
Kikanyarodtunk egy kicsit a témából de a horogkeresztről beszéltem mint önkényuralmi jelkép
9/12 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy olyan jelkép amit tiltanak.
10/12 Mansour válasza:
Lehet. Rossz hatással lesz a lelkivilágodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!