Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez melyik reklám? Már régóta...

Ez melyik reklám? Már régóta keresem, de nem találom.

Figyelt kérdés

Kb 10-15 éve láttam valamelyik csenelen. Arról szól, hogy egy (asszem) pizzafutár kivisz egy címre egy pizzát. Valami tágas vízhangos helyre. (asszem hangár).

Belép és szól egyet, hogy:

-hello. Aztán vár, de sehol senki. Majd megint szól hangosabban:

-helllooo Megint vár, de senki.

Aztán valahogy látni az arcán egy ilyen gyermeki mosolyt. Fülig görbül a szája. Látszik, hogy olyan helyzetben van, amit már rég ki akart próbálni. És akkor elkiáltja magát torkaszakadtából, hogy:

-heeeeeellllllllooooooooooooooo (és ezt ilyen operaénekes stílusban.)

Akkor hirtelen megkocogtatja vki a vállát (mert odaosont) aki a pizzát rendelte. A pizzás kicsit zavarba jön, majd elfogadja a pénzt és megy.

Na ezt a reklámot keresem azóta is, de fogalmam sincs, hogyan találjam meg. De azt tudom, hogy nagyon tetszett.

2010. jún. 2. 19:04
 1/1 anonim válasza:

Sajnos nem tudom melyik ez, de amikor nekem nem jutott eszembe egy reklám neki írtam:

[link]

övé az addict.(egy reklámblog )biztos voltam benne hogy ő ismeri:)

2010. jún. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!