Vajon ha nem létezne internet (facebook insta stb) akkor is ilyen fene nagy önbizalma lenne a mai tiniknek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 21:02
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de akinek önbizalomhiánya van, annak segítene, ha nem látná mindenhol mások "tökéletes" életét.
2/4 anonim válasza:
Nem minden tininek van hatalmas önbizalma, sőt, van akinek pont a fent említett oldalaknak köszönhetően egyáltalán nincs. Amúgy lehet, hogy aki elsőre egy beképzelt idiótának tűnik, pont annak van a legkisebb önbizalma, és kompenzálni próbálja. Nem értem a kérdésed lényegét, azon kívül, hogy a "mai fiatalokat" tudjad szapulni. Amiben amúgy benne vagyok, mert a generációm háromnegyede el van cs*szve. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem a beképzeltség leginkább anyucinak és apucinak köszönhető, akik elkényeztetik a gyereküket, a legújabb okostelefont veszik a gyereknek, csak maradjon csöndben, stb. Talán valamilyen szinten a közösségik is közrejátszanak a dologban, de szerintem ez a legkisebb hátrányuk.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg nagyobb, tekintve, hogy az önbizalomhiányos emberek legalább felének a közösségi oldalak miatt van ilyen jellegű problémája.
4/4 anonim válasza:
Nem mindenkinek nyújt önbizalmat az internet, tehát szerintem nincs sok összefüggés. Na meg én is sok példát ismerek, olyanokról, akik azt állítják, hogy az internet tette tönkre az önbizalmukat.
Attól, hogy valaki interneten "magabiztos", és előben nem az, az nem számít magabiztos embernek. Tehát ezeknek nem lesz önbizalmuk ennyitől, bármennyit fb-ozhatnak vagy insta-zhatnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!