Mit gondoltok az István névről?
Figyelt kérdés
Hogy szeretitek őket becézni? (Szerintem a legjobb az Isti! Olyan jól hangzik.)2017. dec. 9. 05:40
11/19 anonim válasza:
Jaj, mert a Noel meg a Jácint jobb? :(
Manapság nincs már értéke a normális neveknek. :(
Nekem tetszik.
12/19 anonim válasza:
Szerintem szép, de a becézései nem tetszenek.
14/19 anonim válasza:
Sokáig nem tetszett, a fekete szakáll és egy főzelék jutott róla mindig eszembe. Ma már megszoktam.
15/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, és férfias; plusz olyan könnyed kiejteni; szeretem az ilyen neveket. Ami olyan lájtos, mint a szél, pl tetszik a Zalán, Lajos, Leona, Alina; azok is ilyen lágyak és úgy csak úgy könnyen kiesnek az ember száján. Olyan nagyon kellemes és férfias név az István, meg kicsit van egy ilyen előkelő hangulata, most a Királytól elvonatkoztatva gondolom; tehát ha nem kapcsolom össze a királlyal, akkor is olyan kicsit arisztokratikus; meg valahogy van neki egy ilyen keménysége, keménykezűséget sugallása is, hogy "tudja mit akar", tehát egy ilyen határozott magabiztosságot is hordoz magában, ugyanakkor nem "zord hatású" név, és nagyon kellemes is.
16/19 anonim válasza:
Ja és becézni nem kell feltétlenül; de szeretem az Istit, a Pistit nagyon; az Istók se rossz; a Sztív, meg a Stefi azok is jók, ismerek ilyet, aki István, és Stefinek szólítják s-sel; meg amúgy nekem régen talán a Pityu név nem annyira tetszett; de ismerek egy ilyen nagyon elegáns, ilyen donhuános kinézetű, nagyon kellemes külsejű, komoly, és kedves Pityut; és neki ez a név meg tökre jól áll, illik hozzá; nem von le ez a férfiasságából, nem is tudna; meg így nagyon kellemesen ráillik a Pityu név. Amúgy az Ista is jó esetleg de talán nem annyira; amúgy lehet, hogy véletlenségből, félrehallásból, viccből Instára is alakulna:D XD Istu, Istyu, :D Az Istu az még jó:):):) Meg amúgy egyik filmben volt egy Iván, aki Ványa volt, meg Ványácska:) De így talán magyar gyereket nem szólítanék, amúgy nem magyar film volt, de klassz, de nem baráti film volt amúgy, sokan megsérültek a sztoriban, de jó film. Esetleg talán még Isi, de vannak , akik valamilyen érthetetlen okból kifolyólag az iskolát rövidítik meg becézgetik úgy, szóval az meg azzal lenne összekapcsolva. Isa meg az íme a halotti beszédben, és még egyéb csúfolódásra adhat okot pluszdarab p-vel az elején.
17/19 anonim válasza:
Nekem a párom és a tesóm és a főnököm is István. A párom Pisti, a tesóm Pityuli,Pista,és Pityesz (elsőt csak a mamától fogadja el :) ), a főnököm István, ha összeugrunl Pista :D
18/19 anonim válasza:
Sokkal jobb mint az Uránia vagy a Nárcisz
19/19 anonim válasza:
Nálunk egyik ágon szinte minden fiút így hívnak generációk óta. Őszintén nekem baromi unalmas, de ettől eltekintve sem tetszik. Becézései borzalmasak, leszámítva az Istit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!