Elítélitek a kannibalizmust, ha a túlélés érdekében történik? Többi lent
Figyelt kérdés
Ez a cikk az andoki repülőgépbalesetről ír,szerintem ez az egyik legjobb példa a témában.
Ti mit gondoltok?
Elítélendő?
Erkölcs vagy túlélés?
2017. nov. 24. 22:31
11/15 anonim válasza:
Igen, mert undorító. Egy ember ne süllyedjen már odáig... Tehát szerintem az erkölcs a fontosabb ebben az esetben.
12/15 anonim válasza:
Utolsó, ha az Andokban lezuhant repülőn lettél volna, te is ettél volna emberhúst.
Szerinted nekik könnyű volt? ?? Megenni a barátaikat? ?? Elárulom, nem. Ők is undorodtak. De ahogy írtam, a túlélő ösztön mindent felülír.
13/15 anonim válasza:
Ha nincs más lehetőség hogy életben maradjanak az egyének vagy egyén és kannibalizmust követ el akkor nem itélik el mert akkor meghalt volna.Ezzel nem a kannibalizmust akarom népszerűsiteni de én is ismerem a szerencsétlenül járt repülő történetét amikor nem maradt más hátra az életben maradáshoz.....
14/15 anonim válasza:
A kérdést sem értem. Halottakról beszélünk, nem? Akik lefagyasztott, vagyis jobbára biztonságos állapotban fogyaszthatóak voltak. Az undort kizárólag a szokatlan jellegű, állagú táplálék váltotta ki, ha egyáltalán kiváltotta több hetes éhezés után. Milyen erkölcs, az ilyen felvetésnek akkor lenne csak értelme, ha csemegekén t ettek volna embereket, olyanokat, akiket előtte el is kellett volna ejteni vagy levágni, majd feldolgozni. Egyébként erre is van példa, meglepődnél, ha beleolvasnál pár bűnügyi jelentésbe. Hülye kérdésfelvetéseket, amelyekre a legtöben tudjuk a választ, szerintem teljesen felesleges kiírogatni.
15/15 anonim válasza:
Az Andokban lezuhant repülőn sportolók, barátok utaztak. Ezért aztán a túlélők barátfülét ettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!