Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Biztonságos Svédország?

Biztonságos Svédország?

Figyelt kérdés
Tenyleg annyira sok az eroszak es nagy a terrorfenyegetettseg a nagyvarosokban? A kis videki varosok biztonsagosabbak? Van jovoje Svedorszagnak?
2017. nov. 18. 14:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Elsosorban az ott elok velemenyere vagyok kivancsi, de irhatnak olyanok is akik nem ott elnek. Hogyan erzodik a mindennapi eletben a bevandorlas kovetkezmenye?
2017. nov. 18. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Jövöje nem tudom mennyire van, Ez a nagy liberalizmus nem tudom hova vezet. Olyan nagy terrorfenyegetés nincs. Nem kelük minden nap ezzel. Szerintem inkább a bandaháborúk a gyakoribbak. Ök viszont általában egymát ölik. A kisvárosok nyilván nyugisabbak, de bünözés mindenhol van.
2017. nov. 18. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok hozzászólni a kérdéshez, hogy Svédben már konkrét migráns gettókat hoztak létre, nagyvárosokban, de ha jól tudom, léteznek migráns tanyák / falvak is arrafelé.
2017. nov. 18. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Magyarországon több gyilkosságot követnek el. Itt nagyobb veszélyben vagy.
2017. nov. 19. 07:24
 5/5 anonim válasza:
Sok a sötét bőrű ember, bár ez helyenként eltérő, terrorfenyegetettség nagyon nincs de ahol én lakom sötétedés után kb annyira biztonságos egyedül kint sétálni mint budapesten a nyolcadik kerületben. Németországtól szerintem annyiban tér el hogy míg ott sok szíriai tanult menekült van, itt rengeteg az olyam afrikai bevándorló akik konkrétan olvasni nem tudnak. Jövjője az országnak van bár természetesen csökkennek szépen lassan a fizetések miközben kelet meg nyugat európa egyre jobban kiegyenlítődik. De kétlem hogy ide megérné hosszú távra tervezni. A választások után több mint valószínű hogy változtatnak a migráns ügyön mert az éppen nagy rajongótábornak örvendő konzervatív párt azt ígéri hogy a bevándorlást fogják korrigálni. Lány osztálytársam még mesélte hogy a környéken ahol lakik az utóbbi évben eléggé kiemelkedőek lettek a nemi erőszak arányok és belé is gyakran kötnek migránsok, persze még nagyobb gobd nem volt mert nem gyakran van kint sötétedés után (érthető okokból).
2017. nov. 21. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!