Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti it utaljatok, mikor kiteszn...

Ti it utaljatok, mikor kitesznek egy kerdest, es soha tobbet nem szolnak hozza?

Figyelt kérdés

Semmi ,, koszonom a valaszat,, vagy ,, szopd ki a kisujjam,,.

Szerintem olyan irritalo. :/

2017. nov. 15. 14:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Valaszt*
2017. nov. 15. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem utálom, nem találom irritálónak.

Te miért tartod annak?

2017. nov. 15. 15:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Hag hozzaszolnak egy csomoan tegyuk fel a kerdeseket, van aki kis regenyt ir tanacskent, a kerdezo pedig meg se koszoni a faradtsagot.

Semmit nem jelez vissza, hogy epp mit gondol egyes valaszokrol. Vagy van hogy olyan minimalis infoval tesz ki kerdest az illeto, hogy elkepeszto, nehanyan szeretnenk plusz infokaf a normalis valasz adashoz, de arra se meltat hogy azokat leirja.

2017. nov. 15. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Semmit nem jelez vissza, hogy epp mit gondol egyes valaszokrol. "

Erre lett kitalálva az értékelési rendszer (azt most hagyjuk, hogy az milyen hatásfokkal működik).

"Vagy van hogy olyan minimalis infoval tesz ki kerdest az illeto, hogy elkepeszto, nehanyan szeretnenk plusz infokaf a normalis valasz adashoz, de arra se meltat hogy azokat leirja."

Ez mondjuk tényleg zavaró lehet, ezt aláírom. De számomra végeredményben ez sem az. Ő kérdez valamit, de mivel hiányos a kérdés, vagy a megválaszolásához több információra lenne szükség, így visszakérdeznek, érdeklődnek a válaszírók. Ha nem jön pótlás a kérdező részéről, akkor nyilván releváns választ sem fog kapni a kérdésére (hacsak nem vaktyúk is talál szemet alapon valakinek sikerül beletrafálnia egy válasszal). Ez viszont végeredményben a kérdező baja, szóval ha a kérdező nem töri magát, akkor én sem nagyon rágom magam rajta.

2017. nov. 15. 15:28
 5/8 Mansour ***** válasza:
100%
Igen, engem is zavar, udvariatlanságnak tartom. Nem is feltétlenül azt várom, hogy megköszönje, hanem hogy érződjön, hogy figyelemmel kíséri a válaszokat.
2017. nov. 15. 15:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Olyan ez, mintha allna szemben valakivel , akivel beszelget(ni szeretne) , elinditja egy temaval, es soha tobbet se szol hozza.
2017. nov. 15. 15:44
 7/8 Mansour ***** válasza:
100%
Sőt, szerintem még durvább, olyan, mintha kérdezne tőled valamit, aztán hátat fordítana neked és otthagyna vagy mással kezdene el beszélgetni.
2017. nov. 15. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar.
2017. nov. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!