Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is felneztek a 80+ szazalek...

Ti is felneztek a 80+ szazalekosokra itt GYK-n?

Figyelt kérdés

:D

Szerintem ok olyan kulonlegesek. :D

Nagy csoda kell ahhoz, hogy akarmilyen temaban ekkora egyetertes legyen, hogy az o valaszaikat felertekeljek. :D

2017. nov. 15. 00:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem azok vannak lepontozva, akiknek különbözik a véleményük a többségtől.
2017. nov. 15. 00:13
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem
2017. nov. 15. 00:16
 3/14 A kérdező kommentje:

Hat persze. En is kiszoktam magambol irni rendesen a velemenyemet, nem finomkodok azert, hogy a tobbsegnek megfeleljenek a nezeteim. Erre tessek, itt vagyok 60valahanyszazalekos.

De nem is ez a lenyeg, hanem a 80+-osok.

Altalaban az o valaszaikat ,, elhiszem,, ,bizok bennuk, vagy hogy is mondjam.

2017. nov. 15. 00:18
 4/14 anonim válasza:
89%
88-as vagyok és nem azért, mert direkt olyat írnék, hogy tetsszen a többségnek. Rég fenn vagyok és sokszor 0-ra is lepontoznak, csak mert más a véleményem. De mindig azt írom, amit tényleg gondolok, nagyon szeretek itt látatlanba lelkizni meg őszintén kimondani a véleményem. Ezt az életben is megteszem, már ha meghallgatnak.
2017. nov. 15. 00:26
 5/14 Bihar Valatonon válasza:
91%
Pedig igen sok belőlük olyan, mint a való életben, akiket sokat kedvelnek és mindig azt mondják amit az átlag hallani/olvasni akar :D
2017. nov. 15. 00:32
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

1-es válasz: :) Szerintem is így van.

Van, akire felnézek, de nem a százaléka miatt, hanem azért, mert sokszor veszi a fáradságot, hogy hosszú, részletes és pontos kommenteket írjon egyes témákhoz. Pedig van, amiben eléggé eltér a véleményünk.

2017. nov. 15. 00:32
 7/14 TR75 ***** válasza:
85%

Nem mindegy a stílus sem. Lehet valakinek igaza, és jó válaszokat adhat, ha közben a válaszai flegmák, lekezelők, vagy kevésbé átláthatók (gondolok itt a helyesírásra). Ilyeneket is szokás lepontozni.

Segíthet feltornázni a százalékot az, ha főleg eldöntendő kérdésekre ad valaki választ, vagy ha olyan kérdéseket válaszol meg, amiket gyorsan ki lehet guglizni. Vagy a melyik ez a film/zene/könyv-féle kérdésekkel. Esetleg az olyan kérdésekre adott válaszokkal, amelyeknél sokféle jó válasz lehet (a mi a tapasztalatotok...-típusú kérdések pl).

De az a helyzet, hogy bármilyen választ le lehet pontozni, akár a helyes választ is (tapasztalat :-D)

Szóval szerintem a stílus sokat számít (főleg a kifejtendő válaszoknál).

Például lehet, hogy ezzel a válaszommal sokat szóltam, de keveset mondtam :-D

2017. nov. 15. 01:10
 8/14 Bihar Valatonon válasza:
92%
Jah hát könnyebb azt látni, amit sokan látni akarnak, és kevésbé elfogadott a "brutális őszinteség", mert abban nincs jópofizás' :) Kérdés, aki választ akar egyes esetekben őszinteséget akar, vagy bratyizást?! Vagy a saját válaszát hallani/olvasni mástól?! Mert sok esetben az is bejátszik beleolvasgatva :)
2017. nov. 15. 02:19
 9/14 Mansour ***** válasza:

Én is 80 felett voltam, amíg csak tudományos és nyelvi, meg néha kajákkal kapcsolatos kérdésekre válaszolgattam. Aztán balga módon belementem a vallási és kulturális témákba és pillanatok alatt 60 alá estem. Pedig a politikát messze kerülöm...

Vannak olyan dolgok, amire nagyon sokan ugranak és tömegesen pontoznak le (vagy fel).

2017. nov. 15. 10:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Lassan csak akkor van biztonsagban az ember, ha kerdeskent ir velemenyt, majd ugy kommentelokent. :D
2017. nov. 15. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!