Ódivatú de TISZTA ruhát adományozzak vagy inkább kidobjuk?
Örököltünk irgalmatlan mennyiségű ruhát. (7-8 db 110L-es zsák) Én egyesével átválogattam már, kiszedtem mindent, ami kicsit is szakadt volt vagy foltos - szóval már csak az újszerű ruhák maradtak meg - azokat is egyesével kimostam , kivasaltam , mert naívan azt gondoltam adományként elvihetjük a helyi családsegítőnek.
Viszont most olvastam egy weboldalon, hogy ódivatú ruhákat adományozni kifejezetten gonosz és elítélendő dolog, merthogy a szegények is csak a divatos és trendi ruhákat keresik. (a fiatalok idősek egyaránt)
Persze,nyilván nem "lomtalanítani" vagy másokra szemetet lőcsölni akarok, ha ez lenne a célom kitettem volna a házhoz jövő lomtalanításba is a ruhákat...
Mit csináljak? Ti mit csinálnátok?
(Blúzok,ingek,középhossz szoknyák,öltönynadrágok,pólók,pulcsik, ballonkabátok - mind-mind régi divatú )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!