Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ódivatú de TISZTA ruhát...

Ódivatú de TISZTA ruhát adományozzak vagy inkább kidobjuk?

Figyelt kérdés

Örököltünk irgalmatlan mennyiségű ruhát. (7-8 db 110L-es zsák) Én egyesével átválogattam már, kiszedtem mindent, ami kicsit is szakadt volt vagy foltos - szóval már csak az újszerű ruhák maradtak meg - azokat is egyesével kimostam , kivasaltam , mert naívan azt gondoltam adományként elvihetjük a helyi családsegítőnek.

Viszont most olvastam egy weboldalon, hogy ódivatú ruhákat adományozni kifejezetten gonosz és elítélendő dolog, merthogy a szegények is csak a divatos és trendi ruhákat keresik. (a fiatalok idősek egyaránt)

Persze,nyilván nem "lomtalanítani" vagy másokra szemetet lőcsölni akarok, ha ez lenne a célom kitettem volna a házhoz jövő lomtalanításba is a ruhákat...

Mit csináljak? Ti mit csinálnátok?

(Blúzok,ingek,középhossz szoknyák,öltönynadrágok,pólók,pulcsik, ballonkabátok - mind-mind régi divatú )

#ruha #szegénység #rászoruló #adományozás #divatjamúlt #ódivatú #ódivatú ruha #ruha adományozás #régi ruha adományozás
2017. nov. 11. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
minden jó ha jó a vége:)
2017. nov. 29. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!