Kanadaba koltozes legalisan, hogyan?
Sziasztok!
Jelenleg 16 eves vagyok, es mindig is az eletem legeslegnagyobb celja az volt, hogy Amerikaba, raadasul Kanadaba koltozhessek. Jelenleg idegenforgalmat tanulok kozepiskolaban, angolul szinte mar folyekonyan beszelek es ertek. Angol nyelvvizsgam utan spanyolul szeretnek majd megtanulni szinten anyanyelvi szinten, mert nagyon tetszik a nyelv. Szuleimnek mar egy ideje hajtogatom ezt a tervemet, es tamogatnak benne hala Istennek. Tanacsokat szeretnek kerni, hogy mik a legfobb elvarasai az Amerikaba koltozesnek, valamint mennyire lehetseges egyaltalan ez? Elore is koszonom! :)
Tobb tizezer ilyen kerdes lehet mar ezen az oldalon, de a valaszok mindig ugyanazok. Google keresobe beirtam 2 szot "Amerikaba koltozes" es ki is adott egy oldalt, ami tokeletesen kifejezi a dolgokat.
Ime: [link]
(Nekem egyszeru volt kimenni, mivel csaladtag kint el, szoval, ha valami erdekel magaval az elettel kapcsolatban kint, orommel megvalaszolom.)
Kedves kérdező!
Először is nem ártana, ha rájönnél, hogy Amerika és Kanada NEM ugyanaz!
Amerikába nem igazán fogsz magadtól eljutni, erről most tegyél le. A te alkatoddal ez reménytelen, vagy legalább 20 évig tart. Nem mostantól, hanem majd amikor komolyan elkezded, onnan.
Kanadába viszont szívesen várnak, ha értesz valami hasznos dologhoz, és normális ember vagy.
Nem árt, ha tudsz franciául.
Tanulj, és akkor majd kimehetsz.
Arrafelé elég hideg van, úgy készülj.
Amerika nem csak az országot érthetjük, hanem a kontinenst is, szóval nincs semmi baj azzal amit írt.
A francia viszont tényleg nem árt, főleg ha olyan területre mész (pl. Québec abszolút francia anyanyelvű)
Az idegenforgalom az meg jó, főleg ha szereted is, szinte mindenhol keresnek olyan munkaerőt.
Kanada meg alapjáraton nagyon befogadó ország.Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!