Ha megakarnak támadni az utcán, milyen beszólással, dumával védheted ki?
Minket szombaton megtámadott 2 cigány.
Amíg elmentem a bokrok közé a dolgomat végezni, addig barátomnak kirúgták a sörét a kezéből és elkezdték őt lökdösni. Én mentem vissza, hogy valami baj van srácok, erre az egyik elindult felém nagy vigyorgó képpel és elkezdett az orrom előtt hadonászni a kezével, én meg hártráltam és mondtam neki, hogy ne szórakozz már öreg. Addig csinálta, amig bele nem zúzott a bal szemmbe, aztán meg elgáncsolt a szemét.
Amikor földre kerültem, már olyan ideges voltam, hogy simán kirobbant belőlem a harag. Felpattantam, aztán hasbarúgtam, majd mikor földre került még belerúgtam még kb. 5-öt, de nem számoltam, mert elborult az agyam.
Barátom nem nagyon bírt az övével, ezért segítségül nekiszaladtam és szétrúgtam a gerince közepét, amivel a földre került.
Aztán otthagytuk őket, de nem tudom, hogy mi lett velük, remélem azért nem döglöttek bele. :)
ezek nekem általában bejönnek.
- légy nagyon határozott. Ne szólj vissza, ne állj le kötekedni, de látszódjon a tartásodon, hogy nem félsz, nem lehet rádijeszteni
- nehogy elkezdj rohanni, amíg csak ijeszgetnek. (tehát ha már elkezd durvulni a helyzet, pl megcibálnak akkor természetesen rohanj, de amíg csak beszólogatnak, addig tégy úgy mintha meg se hallottad volna). Elfutni azért nem jó, mert kimutatod, hogy rettegsz tőlük, ezzel felhergeled őket, és tutira utánad erednek.
- visszaszólni teljesen felesleges az előbbiek miatt.
Amíg nem kerül közelharcra a sor csak kötözködnek, a legjobb ha határozottan mész előre, a táskádat persze úgy fogd, hogy ne tudják kitépni a kezedből. De azt se szorítsd magadhoz, különben megint kiszúrják h be vagy szarva...az hogyha a válladra veszed a táskád, és a táska elülső részén van a karod, éppen jó.
Ha már megtámadtak szerintem igenis üvölts ahogy csak a torkodon kifér, és mivel ők is tisztességtelenek légy te is az teljesen nyugodtan. Tehát lehet tökön rúgni, hajat tépni, arcukat összekarmolni, bármit, és amikor csak alkalom nyílik rá rohanj (legjobb ilyenkor befutni valami szórakozóhelyre v éjjelnappaliba oda nem mernek utánad jönni)
ja üvölts.. az emberek olyan hidegvérrel leszarják mit csinálnak veled,hogy az borzalmas..
győr legforgalmasabb részén nekünkálltak, mindenki eltünt az utcárol. nálam meg mindig van paprikaspré, elkezdtek köhögni :)
700 forint, érdemes beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!