Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az lányos/bu*is ha fiúként...

Sheepa kérdése:

Az lányos/bu*is ha fiúként rendmániás vagyok?

Figyelt kérdés

2017. okt. 28. 05:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bu*is, hanem ez lenne normális minden embernél.
2017. okt. 28. 06:19
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a rendmániás férfiról egy katonatiszt ugrik be, az meg pont hogy férfias.
2017. okt. 28. 06:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fajul rögeszmévé és követelőzéssé akkor nem gond.
2017. okt. 28. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, hogy miért lenne az lányos, avagy bu*is, ha valaki a rendet szereti maga körül. Nem igazán kötném nemhez, avagy nem iránti vonzalomhoz...

Maximum azt tudom elképzelni, hogy élettársad, feleséged, lakótársad, stb irritálhatja, ha nagyon túlzásba viszed.

És szerinted egyébként sok lánynak rend van a szobájában? Főleg tiniként? Sokszor max akkor, ha mennek hozzájuk :)

//Egyébként fiúként én is szeretem a rendet magam körül, de néha kissé elhanyagolódik. Ami jóformán papírokból, füzetekből, 1-2 pohárból(kávé, tea), tányérból áll :D

Nem mintha sok időbe telne összepakolni, de lassan megint állhatok neki tanulni, így a papírokat füzeteket felesleges elpakolni, ha kerülhet minden ismét elő :( //

2017. okt. 28. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért ha valaki rendszerető vagy ha már betegesen kényszerből takarít az nem ugyan az. Én is szeretem a rendet és nálam mindig rend van, de volt már olyan barátnőm aki minden kézmosás után is átsikálta az egész mosdót ami szerintem már sok és mellé rengeteg hasonló eset volt pedig egyáltalán nem volt kosz, de még nyoma se.
2017. okt. 28. 10:51
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Akkor ezért trehány dög egy csomó férfi, mert valamiért rendet tartani a környezetükben és nem disznóólban élni egyenlő azzal, hogy f-szt akarnak állítani a s-ggükbe. Ok :D
2017. okt. 28. 13:07
 7/8 anonim válasza:
Háááát.... :D
2017. okt. 29. 22:52
 8/8 A Tengerész ***** válasza:
Az NORMÁLIS. Amúgy a lányok közt is rengeteg a trehány, rendetlen. Mindenesetre ne keress ilyennel kapcsolatot, mert bármekkora is a szerelem az elején, előbb-utóbb már csak pofoznád.
2017. okt. 31. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!