Milyen a győri élet?

Figyelt kérdés

Érdemes lenne odaköltözni? Közbiztonsággal mi a helyzet? Mennyire van elgettósodva a város?

Albérleti díj átlagban? Vannak jó alteros bulihelyek, romkocsmák? Van erre ott befogadókészség?

Köszi a válaszokat :)

2017. okt. 18. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Én csak kirándulóban voltam ott, amúgy debreceni vagyok.

A kelet-magyarországi emberekhez képest sokkal visszafogottabbak a helyiek, nem mutatják ki úgy az érzelmeiket, nekem túl jól neveltnek és karót nyeltnek tűntek még az ottani fiatalok is.

A közbiztonság sokkal jobb, mint az országos átlag. Éjszakánként rengeteget csavarogtunk a városban, és egy rossz arcot sem láttunk, nem úgy, mint Debrecenben, ahol főleg a hétvégi estéken ellepik a várost a környékbeli lepukkant falvakból bejövő balhézós-lehúzós suttyók.

Emellett tiszta, kulturált, igazi európai város.

2017. okt. 18. 11:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm, hogy írtál :)

Várok még további véleményeket :)

2017. okt. 19. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!