Miért van az, hogy egy lány ismerősömmel egyszer tök jól el tudok beszélgetni, máskor meg baromi gyorsan leráz?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tom hova tenni.2010. máj. 28. 19:03
1/5 anonim válasza:
Mert élőlény akinek mindig másmilyen a kedve, nem robot. Valószínűleg te is mindig más vagy és ezt nem értik a többiek, mert nem látnak a fejedbe. Engem is van amikor idegesít az akivel jóban vagyok amúgy.
2/5 anonim válasza:
Lehet, h tetszel annak a lánynak, és ő pont ezért ráz le meg kerül, mert nem akarja elrontani a barátságotokat?:D
3/5 anonim válasza:
én inkább az első válaszolóval értek egyet.
4/5 anonim válasza:
nem tetszik neked véletlenül ez a lányka? :D
lehet, hogy néha közeletsz hozzá (ugy h te észre sem evszed)
és a lányka ez feltünik, és inkább leráz, mert valszeg ő nem akat rőled semmit..
(ui: ha meg nem tetszik a lány akk nevedd figyelembe ezt a hozzászolást :D:D)
5/5 A kérdező kommentje:
Igazság szerint tetszik és próbálok is közeledni, csak mintha vmikor hagyná, máskor meg nem.
2010. máj. 30. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!