Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pletyka-probléma! Beszóljak...

Pletyka-probléma! Beszóljak nekik vagy sem?

Figyelt kérdés

Én egy kis faluban élek,ahol sajnos nagyon sok pletykás ember él.Múltkor eljött hozzám az unokaöcsém és apám látogatóba,ezt meglátták páran és azóta azt hallom vissza hogy hozzám "férfiak járnak",na ugye értitek mire gondolok:S

A másik:rámosolyogtam egy pasira,mert teszik.Róla nem tudtam hogy nős,de utóbb kiderült.Nos mondanom se kell hogy egyből visszahallottam:én házas emberekre akarom rávetni magam.Ennek semmi értelme és alapja!

Hogyan tisztázhatnám a becsületem az emberek előtt,hogy rájöjjenek,nem vagyok ribanc?Van egy kis sejtésem,kik lehettek a pletyka elindítói.

Most szóljak be?Tisztázzam szépen a dolgokat?És mit mondjak?

Sajnos nem tudok nem foglalkozni ezzel,mert fáj az emberek aljassága.Nem akarom még kellemetlenebb helyzetbe sodorni magam,de ez már nem állapot.

Mit tegyek?

24/l

2010. máj. 28. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha rosszul érzed magad emiatt, akkor megkérdezheted a boltban, hogy baj van-e, neheztelnek-e rád valamiért. Bár nem hiszem, hogy értelmes választ kapnál. De tudod, az emberek azt "izélgetik", akit lehet. Ha látják rajtad, hogy téged érdekel a véleményük, lehet még rosszabb lesz a helyzet.
2010. máj. 28. 18:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazad van,lehet...ettől még nem biztos hogy kedvesebbek lennének,hogy rákérdezek.Ha esetleg nagyon morognak vagy ilyesmi akkor rákérdezek,de tudom,nem adnának rendes választ...én is így látom.Köszi a választ neked is.
2010. máj. 28. 18:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezért szar falun élni.

Pesten semmi ilyesmi sincs.

2010. máj. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!