Dunaújváros vagy Tatabánya és környéke a "jobb"?
Figyelt kérdés
Egészségügyben dolgozok, Pestre is sokat kéne járnom. Tatabánya sokkal szimpatikusabb mint Dújváros, barátom újvárosi ő mindenképp azt akarja, hogy odaköltözzek2017. okt. 1. 10:24
1/3 anonim válasza:
Hany eve vagytok egyutt? Ha tatabanyai korhazban dolgoznal inkabb mondj le rola , mivel az egy szornyu korhaz . Tatabanya es kornyeken esetleg tata ami nem rossz ,en tbanyatol 50 kmre lakom de ismerem a kornyeket es nekem pl unalmas. Foleg h tatabanya elegge gettos varos/hely..inkabb dunaujvaros
2/3 A kérdező kommentje:
Még a tatai kórház ami nekem szimpatikus. 5éve vagyunk együtt, az elmúlt években kb távkapcsolatban éltünk, mert ő újvárosban lakott én Pécsett tanultam. Akár hányszor mentem fel hozzá nem igazán fogott meg maga Dújváros, nekem nagyon nyomasztó, olyan klausztrofób érzést vált ki belőlem. Vagy még fehérváron gondolkodok.
2017. okt. 1. 20:49
3/3 anonim válasza:
Igazából ezt neked kellene eldöntened. Mennyire fontos a barátoddal való kapcsolatod,mennyire tudnátok összehozni a találkozókat. Tata egész jó hely. Azzal nincs baj. Székesfehérvárról nem sokat tudok mondani de sokan dicsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!