Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek "Isten...

Mi a véleményetek "Isten kiválasztottjairól"?

Figyelt kérdés

Azokra az emberekre gondolok, akik kiválasztottnak mondják magukat. Akik templomokban szoktak ilyen "tisztítást" tartani kézrátétellel. Láttam egy rakás videót ahol ott imádkoznak az emberek, az ürge meg fent mikrofonnal a kezében suhintgat, erre meg mindenki úgy tesz mintha valami szél megcsapta volna őket.

Ráteszi az ember fejére a kezét aztán üvöltözik a delikvens. Ez még nem is gáz, de az, hogy ott történik a baromság az emberek szemei előtt és még nyíltan állítják, hogy ez igaz, az már elég sok.

Ezek az emberek miért hazudnak? Nem kérnek az előadásokért semmi pénzt. Néha gondolom csorog be egy kis pénz, de ez ennyire jó üzlet, hogy az ember hülyének adja ki magát?

2017. szept. 25. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy a zsidókról fog szólni a kérdés. Így már nem is érdekes.
2017. szept. 25. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ordibálnak az emberek? Gyanús. A Szentlélek nem így működik. Kerüld el jó messziről!
2017. szept. 27. 12:36
 3/3 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=29GSupbYmlg

Hirtelen csak ezt találtam meg.

2017. szept. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!