Miért állítottak Budapesten szobrot az amerikai Colombo Hadnagynak?
Figyelt kérdés
Szerintem a wikipédiában megtalálható életrajza ezt egyáltalán nem indokolja. Lásd: [link] 2017. szept. 24. 13:44
1/9 anonim válasza:
Valaki befolyásos és pénzes elintézte magának.
2/9 anonim válasza:
Mert népszerű(volt?). Jópofa szerintem. Mi a baj vele?
3/9 anonim válasza:
Édesanyja Madeleine Hochhauser, aki könyvelőként és beszerzőként dolgozott, szintén New Yorkban született, de szülei kelet-európai bevándorlók, édesapja magyarországi,[13] míg édesanyja csehországi születésű volt.[14] Peter Falk saját elmondása alapján a nagyszülei révén orosz, lengyel, cseh és magyar felmenőkkel rendelkezett.[15]
4/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, ha látom, csinálok vele egy fotót. :D
Nekem kifejezetten tetszik, amikor kitalált karakterekről készítenek szobrokat nyilvános helyekre.
5/9 anonim válasza:
Egyesek halálos komolysággal hisznek abban, hogy Peter Falk és Falk Miksa rokonok voltak, pusztán a névbeli egyezés miatt.
6/9 anonim válasza:
És miért gyűjtöttek hatalmas lelkesedéssel Isaurának, a filmbéli szegény mexikói lánynak?
Itt kérem minden lehetséges. Meg az ellenkezője.
7/9 anonim válasza:
Én is elújságoltam annakidejen a munkahelyen. Szépen leoltott az illető. (Minek az??!)
Mondtam neki ezután, magyar gyökerei vannak. Nem lett jobb. Politikát kever bele az illető.
Mondtam turista látványosság is, fotozkódnak.
Én a filmjein nőttem fel, a szinkronhangja a felhőtlen gyermekkoromat hívja elő.
Bocs az OFF-ért.
8/9 A kérdező kommentje:
Én is nagyon kedvelem Colombo hadnagy filmjeit. Némelyiket már háromszor is megnéztem. Kiváló színész volt. Éppen ezért annak is örülök, hogy szobrot állítottak neki Budapesten. Csak azért tettem fel a kérdésemet, mert tudomásom szerint a szobor a magyar adófizetők pénzéből készült. Ennyire csóró lenne a rokonsága?
2017. okt. 1. 11:04
9/9 anonim válasza:
A magyar szarmazasu faterja Falm Miksa alaoitotta a prestet loyd nyomdat is bpn.szoval columboban volt magyar ver is habar a feleseget sose lattuk a mozikban a valos frlesrge csodaszep volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!