Azt mondják, hogy az ázsiai emberek méretei kicsik, miért nem egyszerűsítik le országra? Miért kell általánosítani? Kínaiak pl. Nem kicsik
Volt szerencsém Kínában járni, és megdöbbentem a méreteken.
Testmagasságuk teljesen európai, teljesen normális. Nem kicsik se a férfiak se a nők.
Ez az egész kicsi méret szerintem csak a japánokra jellemző ázsiában, ők valóban kicsik és a méreteik is valószínű.
A japánok sem kicsik, inkább a vietnámiak.
Akiket itthon sokan kínainak gondolnak.
Mer' a fehér emberek annyira buták, hogy egy kalap alá veszik a világ egyik legnagyobb kontinensének az összes etnikumát :D
Nekem volt tajvani barátom, nem volt neki se kisebb, mint az átlag, amivel találkoztam.
Kína óriási. Ahol te jártál, ott esetleg nem kicsik, de máshol egy átlagos fehérember rálát mindenkinek a feje tetejére.
Észak-Amerikában is a túlnyomó többségük 12 éves gyerek nagyságú. És persze vannak szép magas, amazonméretűek is köztük.
De az is lehet, hogy te vagy kisebb. Vannak Mo-on is alacsonyabb emberek, minden nemzetiségben.
Akkor miért kicsik a kínai éttermekben és ruhaboltokban dolgozó kínaiak.
Azt gondolom, a túlnyomó többségük tényleg alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!