Osztályközösséggel kapcsolatos kérdés - tudtok tanácsot adni?
Ezen a hétvégén lesz osztálykirándulás, és - hogy is mondjam - nem feltétlenül arról van szó, hogy ki vagyok közösítve, senki sem csúfol, és ahogy tudom nem utálnak (mert egy ilyen is van az osztályban), csak én vagyok az osztály legjelentéktelenebb tagja. Ma pl. valaki elfelejtette a vezetéknevem (kilencedikes vagyok, 1 éve járunk egy suliba). Az osztályfőnököm rávett, hogy menjek el az osztálykirándulásra, és azt hiszem egy kicsit miattam is szervezte, mert azt akarja, hogy illeszkedjek be. Félek az egésztől, nem akarok olyan szobába kerülni, ahol úgy érzik, hogy a nyakukon vagyok.
Az előző sulimban is voltak ilyen gondok, de ott egy év után beilleszkedtem. Elképzelhető, hogy úgy fogok érettségizni és ballagni, hogy még mindig egy barátom sincs ott?
A szomorú valóság az hogy igen elképzelhető.
Én ugyanezt az utat jártam végig, és nem lett túl sok haverom, és ún. kikkekre oszlott az osztály: a f*xák, és a szánalmasak, (én is) akiket mindenki b*sztatott, és kifigurázott.
így utólag belegondolva mostmár tudom mit kellett volna csinálnom hogy kiemelkedjek a szürke átlagból:
-ki kell hogy derüljön rólad valami extra dolog...(pl rendőrségi ügyeid vannak/voltak stb, légy kreatív)
-innod kell az osztálykiránduláson alkoholt mindenképpen ha a többiek is isznak, ha meg véletlen senki nem visz, akkor is vigyél legalább egy fél liter pálinkát, vagy vmi töményet
-ajánlom még a cigizést is, nálunk aki cigizett nem volt kirekesztett.
Durva dolgok, de valamit tenned kell, hogy elfogadjanak / menő legyél....
valami extrém dolog....AMIT FONTOS nem csak te állítasz, hanem többen alátámasztják...haverjaid, esetleg tanárok, stb stb....
azért ne olyan dolgot csinálj, amiért kapásból kib*sznak a suliból...
MOst kell lépned, míg nem késő, mert ha megvárod a jövő évet, vagy a 11. osztályt akkor már hiába csinálsz akármit, szürke, átlagos, és szánalmas leszel a szemükben...
MOndjuk nem tudom fiú vagy, vagy lány..ezek akkor érvényesek ha fiú vagy, ha csaj vagy fogalmam sincs....
lány vagyok. italban még vmennyire benne vagyok, és már tervezik is a piát (bár sztem sokan nem fognak inni)... a lényeg az, hogy tudok mértékkel inni.
cigit inkább nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!