16 évesen ciki lenne játékboltba menni?
Van egy sorozat amiért oda-vissza vagyok. Nem vagyok mániákus, hogy még a csapból is csak az folyik, de nagyon szeretem. Rengeteg dolgot csináltak pl párna, bögre, figura, baba, plüss, kártya stb stb stb
16 évesen nem lenne ciki pl figurát vagy babát megvenni? Tudom, nem a kor határozza meg, de miután nem is tudom hányszor mondta apám nekem azt, hogy "Szellemi színvonal" pedig csak egy régi mese egyik részét néztem és így tovább, felmerült bennem a kérdés.
Ciki vagy nem ciki, de annak ellenére, hogy kb 13 évesen az összes barbimat eladtam - amit nem bántam meg - rengetegszer fog el a vágy, hogy bemenjek egy játékboltba megnézni, az egyik kedvelt sorimból valami érdekes van e. :S
16/L
Nyugi már... :D
Én 18 éves létemre lazán bemegyek a könyvtárba, lekapom a polcról a Geronimo Stilton könyvet, és amikor megkerdezi a könyvtaros, kinek viszem, lazán rávágom, hogy magamnak. :D Pont nem érdekel, ki mit gondol.
Miért lenne ciki?
Én is szoktam néha játékboltba menni, veszek egy társasjátékot, vagy pár pakli kártyát.
De ha plüssjátékot is vennék, akkor se szólhatnak bele.
Szóval szerintem nem ciki. :)
22/F
Nem az, persze van, aki beszól, de mindenre beszól valaki. Éld az életed s ne törődj velük.
Ismerek egy harmincas börtönőr férfit, akinek a szobája tele van mangával, figurával, animés poszterrel, de a kawaii stílusúakból :D
Nem azért van az a kifejezés, hogy homo ludens, hogy a játék bizarr dolog legyen felnőttkorban :D Az ember azon fajok egyike, amelyik egész életében szeret játszani.
A figurák nagyon nagy részét veszik felnőttek. Nekem is van, a páromnak is, pár éve vettük őket. Mágikus lány anime figmák, mondjuk nema tipikus mágikus lányos nyálas giccsparádé... Nem mintha azzal baj lenne, ha valaki azért van oda, játsszon azzal, persze.
Úgyhogy nyugi. Amíg meg nem halok remélhetőleg kb. 130 éves koromban, 90 év múlva, nem te leszel a legidősebb ember, aki figurákat s más játékokat vesz magának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!