Roma származású vagyok. Ezért járna nekem többlet pont felvételinél?
Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 18:06
3/12 anonim válasza:
Mi a francért járna? :D
Ugye csak viccelsz?
Tanulni kell, akkor kapsz több pontot.
4/12 A kérdező kommentje:
szeretnék bejutni csak úgy meghúzták a ponthatárokat hogy szinte lehetetlen bekerülnim achilles neked ennyire nincs életed?
2017. szept. 2. 18:17
5/12 anonim válasza:
Ha nehéz körülmények közül jössz, akkor azért kaphatsz pluszpontokat.
6/12 anonim válasza:
Tudod, van az a módszer hogy tanulás. A legtöbb diák ezzel a technikával jut be.
Ha azért kapnál plusz pontot mert cigány vagy, mennék Brüsszelbe az egyenlő bánásmódosokhoz hogy negatívan diszkriminálják a magyarokat.
7/12 anonim válasza:
Tanulni kell.
Pontot a származásod miatt nem adnak, jól is teszik.
Ha nem kerülsz be valahova, nem vagy elég jó oda. És ha minimum határt nem érted el, akkor a tanulást sem bírnád ott, így kibuknál elég hamar.
8/12 anonim válasza:
Jó érettségik, emelt érettségi, nyelvvizsgák, előtte elvégzett OKJ meg FOSZK, na ezekre jár pont. Meg ha terhes vagy, bár arra se tudom mi a jó francnak.
9/12 anonim válasza:
Magyarországon az oktatásban is ugyanannyi lehetöséget kapnak a romák mint a magyarok van akik nem élnek azzal sem ,nincs több pont.
10/12 anonim válasza:
Bécseszne . Akkor ezen az elven ha elkövetsz valamit mert cigány vagy többlet év jár a sitten ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!