Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 18-20éven felüli emo-k vannak...

18-20éven felüli emo-k vannak még manapság?

Figyelt kérdés

//Előre.is bocsi,ha rossz kategória, tudom,hogy az emo főként zenestílus,de szerintem kultúra és közösség is//

Szóval,18 vagyok,és belsőleg emo,és most jutottam el arra a szintre,hogy nem érdekel más véleménye és a külsőmet is szeretném "emosítani" de a korosztályomban nem láttam emot, sőt manapság nem látok egyet sem. Vannak emok akik hasonló korúak vagy idősebbek és nem csak divat emok?

2017. szept. 1. 10:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Emok nincsenek, hanem inkább identitásukat kereső kiskamaszok. 13-15 évesen. Neked értelmesebbnek kellene lenned ennél, nem? Úgy értem, lehetnél önmagad, nem kellene szerepeket keresned.
2017. szept. 1. 10:49
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Egyrészt már nem 2007 van hanem 2017. Az emosok azóta elmentek fodrászhoz, és élik az életüket. Másrészt 18 éves kora környékén az ember már azon gondolkozik hogy miből szeretne megélni, és egyre komolyabb is lesz.
2017. szept. 1. 11:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Épp azért akarok ilyen lenni,hogy önmagam adjam ^^ na mindegy...
2017. szept. 1. 12:11
 4/11 anonim válasza:
73%
Vannak még emok (mondjuk én fiatalabb vagyok de vannak!)
2017. szept. 1. 20:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy a fiatalabbak között még vannak,amit egyáltalán nem is értek meg, ezért voltam kíváncsi,hogy nekem nem késő-e még így 18 évesen
2017. szept. 1. 22:39
 6/11 anonim válasza:
48%
Én ismerek pár idősebb emot és/vagy otakut.
2017. szept. 2. 09:27
 7/11 anonim válasza:
63%

Én ismerek pár idősebbet is...és amúgyha a stílusodnak érzed akkor ne szóljon bele senki, hogy 'túl öreg vagy hozzá'... legyél önmagad, ne próbálj meg másoknak megfelelni!

4-es voltam

2017. szept. 2. 22:08
 8/11 anonim válasza:
70%

Nem értem miért ne gondolhatna valaki a jövőjére a stílusától függetlenül.

Lehet lepontozni nyugodtan, de nem értem egyes emberekben, hogy miért hozzák a stílust összhangba a jövőről való gondolkodással és a nprmalitással.

Nem kötekedni akartam, csak a véleményemet mondtam el :D

Egyébként kérdező, vannak :D láttam már párat én is és szerintem ez tök jó.

20/f (hasonló stílusú, gépgyártástechnológiai technikus)

2017. szept. 6. 05:53
 9/11 anonim válasza:
63%
Normalitással *
2017. szept. 6. 05:54
 10/11 Roci (R) válasza:
vannak csak kevesen. Énis az vagyok, és 23 vagyok :D
2017. nov. 9. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!