Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Despacito hogy tudta beelőzn...

A Despacito hogy tudta beelőzni nézettségben a Gangnam Stylet?

Figyelt kérdés
Nem is jó szám, elég sz*r.
2017. aug. 24. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sokaknak tetszik.
2017. aug. 24. 21:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát elég szomorú.
2017. aug. 24. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Pedig iszonyat @ar úgyhogy én sem értem.
2017. aug. 24. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
30%

Mert fülbemászó, jó a dallama.

Szerintem jó dal, csak nyilván már unalmas.:) De nem kell mindent utálni, amit sokan szeretnek.

2017. aug. 24. 22:39
 5/9 anonim válasza:
Hát a gangnam style-t már sejthető volt,hogy valami be fogja előzni,és én a See You Again-nek tökre örültem,mert legalább van mondanivalója,nem a semmibe énekelik egy fejben kitaláltt emmbernek,akit a szöveg kedvéért alkottak meg,és még sorolhatnám...De a Despacito-t mondja már meg nekem valaki,hogy azon kÍvül,hogy jó a dallama(már akinek),mégis mi fogta meg annyira az emmbereket ebben? Tudom jól,generációm szégyene vagyok,nem hallgatok Despacit-t,és nem pörgetek fidget spinner-t,de hogyha bárkit megkérdeznék ez ügyben,valószÍnűleg nem tudna nagyon mit mondani.Szóval nem,nem tudom,hogy hogyan és miért,de gyakorlatilag nem is akarom már annyira,mert már egyszer sikerült is ez ügyyben egy jót vitáznom valakivel.(hozzáteszem,ez volt az indoka,ezért jó a Despacito:egyedi,mert spanyol...én már erre nagyon nem akarok semmit se mondani)
2017. aug. 24. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez nem tetszik/nem tetszik kérdése :) A dal maga kellemes tucatszám, a véletlen műve, hogy pont erre kattantak rá az emberek.

Ami a nézettségének valódi oka, hogy:

1. Egyre többen férnek hozá az internethez és a YouTube-hoz

2. Felkarolta Justin Bieber, aki elég népszerű előadó.

2017. aug. 25. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Elegge fulbemaszo dallama van, es legalabb itt zenerol van szo, ellenben a Gangnam-al, amit inkabb a nevetseges videoklip vitt elore.
2017. aug. 25. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Despacito a legátlagosabb tömeg zene a világon. A legtöbb ember torkán lenyomható.

A Gangnam Style eleve paródia a nagyon gazdagok Gangnam negyedéről, eleve ilyen számokat készítenek.

2017. szept. 11. 07:46
 9/9 anonim válasza:
Olvass utána a memetikának és rájössz.
2017. szept. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!