Gáz úgy koncertre menni, hogy nem ismerem túl jól az előadót?
Figyelt kérdés
Nyertünk barárommal páros belépőjegyeket és elmegyek rá de végig azon gondolkodttam hogy mindenki ott fog csápolni, meg énekelni a számokra mi meg állunk majd ott mint hal a szatyorban.2017. aug. 24. 19:27
1/3 anonim válasza:
Ugyan már... Szerinted mindenki csak olyan koncertre megy, aminek óriási rajongója?
Ha nagyon nem érdekel titeket, adjátok el a jegyeket (írhatsz nekem is privátba, én szeretem a koncerteket). Ha azért megnéznétek, akkor meg hajrá...
2/3 anonim válasza:
Ha meghallgatnátok, menjetek el szerintem. Lehet, hogy pont így fogjátok jobban megkedvelni az előadót, hogy élőben is halljátok.
A csápolók meg általában elöl csápolnak. Menjetek hátrébb, ahol nem tudja mindenki betéve az összes szám szövegét, bár ezt szerintem senki nem fogja figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!