Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki tud NORMALIS választ...

Valaki tud NORMALIS választ adni nagyon gyorsan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyik barátomat megverték, nem részletezem. Nem ő volt a hibás. Bement a rendőrségre, és engem mint jelenlévőt berendeltek. De nincs meg a feljelentés, látlelet stb. Vlszg holnap kell bemennem. DE dolgozom este 6-ig. a lakhelyükről 70 km-re. Nah ekkor mi van? Lehet halasztani 6-ig? Vagy megalázó módon felkutatnak és beültetnek az autóba az ügyfél és a vállalkozó előtt? Olyan opció NINCS hogy nem megyek dolgozni. 2 emberes munka halasztani nem lehet! Mi van ilyenkor? Kiskorú vagyok diákmunkát végzek.

2017. aug. 21. 22:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kiemelem megint! SZEMTANÚ vagyok, nem ütöttem meg senkit és engem sem senki!
2017. aug. 21. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy fognak felkutatni. Ez nem az NCIS.
2017. aug. 21. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy vlszeg holnap kell bemenned, nem működik. Ha tanúként beidéznek egy kihallgatásra, arról napokkal korábban kapsz értesítést. Nem fognak 150 km-t autózgatni érted egy kis csetepaté miatt.
2017. aug. 21. 22:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért nem tudtam ezeket amiket elmondtatok mert nem volt közöm soha a rendőrséghez. Anyumék sem jártak semmilyen ügyben bent. Ment a zöld kéz! :)

2017. aug. 21. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket, ők is emberek, sokszor elég telefonon elmondani amit tudsz (nyomozati szakaszban, ha jól értem ez a helyzet). Az mondjuk fura, hogy berendelnek, hozzánk eddig mindig kijöttek, és csak akkor telefonáltak, ha nem volt itthon, akit kerestek (ami amúgy vicces, miért lenne bárki otthon hétköznap napközben).
2017. aug. 21. 22:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell betojni. Ha esetleg beidéznek, és biztosan alkalmatlan az időpont, akkor is van rá lehetőséged, hogy kérj egy másikat. De mindenképp időben egyeztess, előtte, és ne utána.
2017. aug. 21. 22:36
 7/11 A kérdező kommentje:

5-ös

Lehet hogy hajnalban lesz meg a feljelentés, vagy holnap.

2017. aug. 21. 22:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7: az mindegy. Arra gondoltam, hogy egy bírósági idézés alól viszont nem lehet kibújni, kb semmilyen indokkal.
2017. aug. 21. 22:58
 9/11 A kérdező kommentje:

8-as

Csak nem kell bíróságra járkálnom évekig!?

A rendőr azt mondta a srácnak hogy alsó hangon ez 500-600 ezer Ft. Most egy roma származású csóró mikor fizeti ezt ki? Nyílván SOHA!

2017. aug. 21. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:

De, igen, kell.

Amíg nem zárul le az ügy és téged, mint tanút berendelnek, mindig meg kell jelenned.

És ha nem jelensz meg, figyelmeztetést is kaphatsz - úgyhogy kezdheted szervezni a szabijaidat, mert a tárgyalások bizony nem 6 után kezdődnek, csak, mert xy nem ér rá.

2017. aug. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!