Kannabisz = Marihuána. Én a helyetekben még a gondolatával sem foglalkoznék, mert könnyen rá lehet szokni és teljesen tönkre teszi az idegrendszert, függőséget okoz és az életed tönkre teszi.
Egyáltalán hogyan merül fel bennetek ilyen gondolat? A pia nem elég kábítószer?
4
A Marihuána egy könnyűdrog, annyira lehet rászokni, mint az alkoholra vagy a cigarettára. Ha mértékkel csinálja az ember, és nem rendszeres fogyasztó, akkor nem árt. Én például szeretem a sört, a bort és a whiskyt is, de nem vagyok alkoholista, csak néhanap iszom egy sört, vagy kivételes alkalmakkor más szeszes italt. A Marit is kipróbáltam már gólyatáborban, de nem lettem füves.
Szerinted ha annyira veszélyes lenne, akkor legalizálnák bármelyik országban?
Azért nem legalizálják mert EGÉSZSÉGES! Az állam leszarja hogy mi veszélyes mi nem,gondolkozzatok már! A zyprexa meg a többi fos is legális és azok valódi mérgek,amik tönkreteszik a szervezetet.
Aki füvezik az egeszségeseb mint aki nem! A rendszeres füvezés pedig növeli az intelligenciát,a nemi vágyat,és sokkal jobban érzi magát tőle az ember!
Így igaz..Az utolsó jól írta.
Az alkohol és a kannabisz között nagyon sok különbség van. Az alkohol az egy idegméreg(neurotoxin) a fű pedig egy gyógynövény. Minden embernek a szervezetében van THC.
Ha valaki úgy akarja jól érezni magát hogy károsítja a szervezetét(pusztítja az agysejteket,károsítja a májat,tüdőrákot és más megbetegedéseket okoz magának) akkor igyon alkoholt. Ha valaki pedig egészségesen akarja magát jól érezni akkor készítsen THC/CBD e-liquidet elektromos cigihez, kannabisz olajat vagy kivonatot növényi glicerinben.
Semmi esetben sem javaslom cigiben,vízipipában elszívni. Ráadásul a hatóanyagok nagy része elszáll a füsttel.
Elvileg 2018 januártól LEGÁLIS lesz a fű Magyarországon is. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!