Magyarországon vannak fursuiterek? Ha itt nincs, valami olcsó (100-200-300k körüli) fursuiter valahol?
Helló! :D
Ahogy a fent lévő kérdésből is olvashatod, fursuitert/fursuitereket keresek.
Partial fursuitot szeretnék venni 300k alatt. (partial, azaz olyan, hogy nem teljes fursuit, hanem csak fej, farok, mancs – bár nekem farkincára nem lenne szükségem)
Nézegetek mindig oldalakat, de eddig még nem nagyon találtam olyat ami nekem jó lenne. Vaaagy én voltam a vaksi... :D
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
(Ha rossz kategória, akkor bocsesz, este van már nekem. xD Meg szerintem egy-két dolgot kifelejtettem. Sebaj, majd leírom azokat is)
Szia!
Te nem fursuitert keresel, hanem fursuit makert. A fursuiter az, aki fursuitot visel.
Keresd fel a Playground cosplay csapatot, ők készítenek fursuitot is és magyarok. De szerintem egy tapasztaltabb külföldit keress! Válassz egy olyan stílusút, amelyik tetszik, mert mindenki másfélét készít. (realistic, toony...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!