Írtam egy szöveget, Versnek azért nem mondanám. Vélemény?
Figyelt kérdés
Ezt egy lánynak írtam, nem is szeretném ezt a jövőben folytatni, az lenne a kérdésem, hogy nektek tetszik-e? Íme:
Ha..
Ha hóvirág lennék, te lennél a tavaszom, Te adsz erőt, hogy felkeljek. Te vagy nekem a víz a sivatagban, a kincs, amiért mindent megadnék.
Ha Vándor lennék te lennél az utam, az egyetlen. Te vagy a várfal a számomra, akiben mindig bízhatok, akármi jön szemben.
Ha ég lennék, te lennél a hold. Te vagy a fény a sötétben. Te vagy az, akire felnézek a homályból..
2017. aug. 12. 13:55
1/2 anonim válasza:
Nem rossz de különösebben nem is kiemelkedő egy átlagos versnek mondanám..
2/2 anonim válasza:
Teljesen átlagos, semmi extra. Ütősebbet próbálj írni ennél. Kezdetnek nem rossz, de még gyakorolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!