Honnan tudom letölteni/megtalálni a Vampire diaries és a Troo Blood című könyveket?
Figyelt kérdés
lehetőleg magyarul linket köszi2010. máj. 23. 20:54
1/10 anonim válasza:
A Troo Blood-ot sehonnan, mert ilyen nem létezik.
Tru Blood van. Letölteni nem tudom, hogy honnan lehet, de a www.moovie.hu-ra ha regisztrálsz, ott megnézheted ingyen.
Csak egy Divix player kell hozzá.
De, ha jól tudom, a www.yv.hu-n is fenn van pár rész
2/10 anonim válasza:
trú.Vampire Diariest is tudod moove.hu-n.
3/10 anonim válasza:
Mondjuk a kérdező könyveket akart...
4/10 anonim válasza:
Ja, bocs! A könyveket nem tudom.
(Első voltam)
5/10 anonim válasza:
Könyvtár? Vagy a papír alapú könyv már nem menő?
8/10 anonim válasza:
a true blood könyvek fent vannak angolul a demonoidon...
9/10 anonim válasza:
21:57: nem menő, mert a pdf fájl ingyé' van...a könyvtárban meg nincs meg, szerintem a true blood ki sincs adva még magyarul...nem mellesleg, a könyvekben elég más a sztori, mint a sorozatban :D
10/10 A kérdező kommentje:
nincsen semmi bajom a nyomtatott könyvekkel és képzeld el nincs meg a könyvtárban mikor megkérdeztem a könyvtáros olyan hülye fejet vágott h azt le sem lehet írni=nem is hallott még róla
am bocsi elírtam véletlen volt
aki linkelt annak köszönöm
2010. máj. 24. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!